BOKA BESÖK 031 88 11 14

Takläggare Mölndal


Vi skapar, täta, vackra och hållbara tak för företag, privatpersoner, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Mölndal och Göteborg med omnejd.

Med vår stora kapacitet och långvariga erfarenhet har vi all den expertis som krävs för att hjälpa till med ert nästa takprojekt. Oavsett om det är ett stort eller litet projekt, så står vi till tjänst. Vi erbjuder professionell hjälp med takpannor, tegelpannor, betongpannor, lertegel, plåttak för industribyggnader och ladugårdar, svetspapp/gummiduk, solcellstak i samband med takbyte samt plåtslageriarbeten såsom plåthuvar, skorstenar, stosar, takkupor, balkongtäckningar, bandplåtningar och mycket mer.

Installation av solceller i samband med en takomläggning

Vi kan även hjälpa er som företag, brf, fastighetsägare eller privatperson med en installation av solceller eller diverse plåtarbeten i samband med en takomläggning eller takbyte.

Våra duktiga takläggare i mölndal guidar er till rätt produkt för erat tak

Vi skapar värde genom täta, vackra och hållbara tak. Vi har stor kapacitet och gedigen erfarenhet och vill gärna hjälpa dig med stora eller små projekt. Bostadsrättsföreningar, privatpersoner, samfälligheter och fastighetsägare är alla välkomna!

KONTAKTA OSS
Ett villatak med betongpannor

Tegel och betongpannor

En ladugård med plåttak

Plåttak

Svetspapp och gummiduk på tak

Svetspapp/gummiduk

En villa i Göteborg med solceller

Solceller i samband med en takomläggning

Hus med gröna sedumtak

Gröna tak/Sedum

Gröna tak/Sedum

Plåtinklädnad av skorstenar

Plåtslageriarbeten